”Stay hungry, stay foolish!”

”Stay hungry, stay foolish!”

duminică, 4 mai 2014

Limbă de porc cu măsline și ciuperci

Pentru o așa dupa-amiază de duminică... cam urâțică, ce-i drept, dar acum vine vara și vom muri de cald.... Poftă mare!

Ingrediente

5 bucăți limbă porc
200 g măsline negre fără sâmburi
1 ceapă
200 g ciuperci  proaspete
sos de roșii

Fierbem limba de porc, foarte bine, în apă cu sare, foaie de dafin și câteva boabe de piper. Scurgem apa și lăsăm limba să se răcească apoi o curățăm de perișori și pielițe. O tăiem în felii de 1-2 cm.


Călim  ceapa și ciupercile, apoi adăugăm sosul de roșii și măslinele. 


La sfârșit, după ce acestea sunt fierte, adăugăm limba tăiată și mai lăsăm câteva minute pe foc pentru a se întrepătrunde aromele.







S-aveți spor și sănătate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu