Ingrediente
2 bucăți piept de pui fără os și fără piele
feliuțe de cașcaval
ciuperci
ulei
leurdă, busuioc
sare, piper, boia dulce
Batem pieptul de pui (ca pe șnițel) și încercăm să ”unim” câteva bucăți astfel încât să devină o ”foaie” ușor de rulat.
Presărăm peste ”foaie” sare, piper, condimente...busuioc mărunțit (deosebit de parfumat - de la AeroGarden) iar apoi punem, în straturi, leurda, feliile de cașcaval, ciupercuțe feliate, astfel:
Rulăm cu grijă....
Presărăm puțină boia dulce...să arate bine....
Rulăm cu grijă....
Presărăm puțină boia dulce...să arate bine....
Stropim cu ulei și punem o cană cu apă. Dăm la cuptor, cam vreo 40 minute....
Iată rezultatul! Mmmmmmmmmmmm................................
S-aveți spor și sănătate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu