”Stay hungry, stay foolish!”

”Stay hungry, stay foolish!”

marți, 18 martie 2014

Friptură de porc cu păstăi și avocado

Deoarece Târgoviștea nu are apă...ce surpriză minunată.... am preparat ceva rapid și care nu necesită prea mult lichid...

Puțină cărniță de porc (eu am avut pulpă) pusă repejor la wok...o perpelim pe o parte și pe alta cu toate mirodeniile pământului...
Lăsăm în ”stand by” carnea pe o farfurie și continuăm prin a prepara garnitura. 
Punem repede o pungă cu păstăi congelate de 500 g, cu o bucătică de unt și când sunt aproape gata, feliem un avocado, asta ca să fie ”altceva” .... și de dragul blogului! 
Neaparat puțin turmeric deasupra  (că doar suntem la faza când punem turmeric peste orice) și apoi mai aruncăm de 2-3 ori în sus wokul....

Potrivim cu sare și piper..... șiiiii.....POFTĂ BUNĂ!

Vasele le spălăm mâine, când vine apa! Hi, hi, hi!




Minunat....
S-aveți spor și sănătate!

3 comentarii:

  1. Pe carne ce condimente ai folosit? ?...arata super...felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu mai stiu...piper, verdeturi uscate ”home made” (cu menta, marar, patrunjel, oregano...etc). Pui ce vrei si ce-ti place....Fel de fel!

    RăspundețiȘtergere